Suzie Q – nieuw restaurant Den Haag – review

Er is weer een heel fijn nieuw restaurant geopend in Den Haag, namelijk Suzie Q. Suzie Q is het zusje van restaurant Milú, wat gevestigd is in het centrum van Den Haag. Suzie Q is gevestigd in de haven van Scheveningen. Echt een fantastische locatie. Samen met onze favoriete gastblogger, ging ik hier eens een kijkje nemen.

Suzie Q

suzy qOmdat wij al fan zijn van restaurant Milú, gingen we vol verwachting hierheen. Suzie Q is een heel veelzijdig restaurant. Je kunt er ’s avonds terecht voor vleesgerechten, visgerechten of vegetarische gerechten en in het weekend is Suzie Q ook geopend voor de lunch. En ze hanteren hier hetzelfde principe als bij Milú, er worden kleine gerechtjes geserveerd die je heel goed samen kunt delen. Het restaurant ziet er vanbinnen echt prachtig uit, maar omdat het heel lekker weer was, gingen wij buiten zitten. Want hoe tof is het dat je dan uitkijkt op de prachtige boten in de haven van Scheveningen.

Sharing is caring

suzy qEr staan echt heerlijke gerechten op de kaart en het is weer heel moeilijk kiezen. Wat ik leuk vind, is dat er ook gerechten op de kaart staan, die niet voor de hand liggen. Qua originaliteit scoren ze hier heel hoog. We konden dus heel moeilijk een keuze maken waar we voor gingen. Uiteindelijk kozen we onder andere voor de falafel, de veggie flammkuchen, het wortelburgertje, de truffelrisotto en het hamburgertje. En  omdat we het niet konden laten, ook nog voor een bakje friet. Ook al zijn het allemaal kleine gerechtjes, het was natuurlijk wel veel te veel.

Wortelburger

suzy qHet wortelburgertje was echt mijn favoriet. Misschien ook omdat ik het niet verwacht had, maar deze was zo smaakvol. Omdat onze favo gastblogger Tessa zwanger is, hebben we veel vegetarisch gekozen, maar de volgende keer weet ik al dat ik nog meer van de heerlijke (rauwe) visgerechten en vleesgerechten wil proeven. Dus ik denk dat ik snel maar weer eens langs moet gaan. Iemand zin om mee te gaan? 😉

Dessert

suzy qHet dessert hebben we helaas over moeten slaan. Niet omdat het er niet lekker uit zag hoor, maar het paste er gewoon echt niet meer bij. Dus nog een reden om terug te gaan. Nog een pluspunt van het restaurant was de heerlijke wijn. ‘Helaas’ moest ik deze in m’n eentje proeven, maar ze hebben gelukkig ook hele lekkere alcoholvrije cocktails waar we mee konden proosten.

Wij hebben echt genoten van dit nieuwe restaurant Suzie Q. En de locatie is echt prachtig. Met mooi weer, maar ook met minder mooi weer, want van binnen is het echt prachtig opgeknapt. Den Haag is weer een nieuwe hotspot rijker!

Meer weten over dit restaurant? Klik hier.

Hou jij van het ‘shared dining’ principe? Of heb je liever een bord voor jezelf?


Ben jij gek op vis? Ga dan eens naar de Groene Parel, een verrassend lekker visrestaurant.

We zullen regelmatig reviews maken van hele fijne plekken waar wij graag komen. Met of zonder kids, alles komt aan bod, dus houd de review pagina in de gaten.

15 gedachten over “Suzie Q – nieuw restaurant Den Haag – review

Voeg uw reactie toe

  1. Oh Yummie! Ik ben zelf een vegetariër dus mij kan je niet blijer maken met zo’n uitgebreide groen menu. Ik woon in Rotterdam maar zo te horen is het restaurant waard om naar Den Haag te komen! Thanks voor de tip!

    Like

Plaats een reactie

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑