Uniek uitje in Rotterdam: de Hot Tug

Jullie kennen ons inmiddels wel een beetje: wij houden van leuke dingen doen (wie niet?!). Daarom plannen we die graag al in onze agenda’s in. Iedereen heeft het tegenwoordig zo druk, dat je tijd met je vrieninnen moet inplannen. Even een dagje geen drukte van de kids om je heen, alleen maar leuke kletspraatjes en lachen met je meiden.

Vriendinnen
Een poosje gelden hebben wij verteld in een blog dat wij bij ‘de bitches’ horen (zo heet onze vriendinnengroep). Wij hebben regelmatig leuke etentjes (zie het vriendinnenconcept). Daarnaast willen we graag 1x per jaar een weekend weg en 1x per jaar hebben we een ‘bitchdag’. Een aantal jaar geleden zaten we in een trouwflow en hadden we om de haverklap een vrijgezellenfeest. Dat was zó leuk! We deden zoveel leuke dingen met elkaar. En wat is het eigenlijk jammer dat we dit soort leuke dagen nu niet echt meer met elkaar hebben. Maar gelukkig ontstaan de beste ideeën vanuit een gemis. Toen hebben we de ‘bitchdag’ in het leven geroepen.

Hints
Elke keer stellen we 2 meiden aan die zo’n dag regelen. Dat gaat in het geheim, zodat het spannend blijft wat we op die dag gaan doen. Een paar weken voor de dag begint het feest al: er komen cryptische hints over de locatie en activiteiten van die dag. Deze zijn vaak zó vaag dat niemand een idee heeft waar dit over gaat. Maar dat is juist zo leuk!

Rotterdam

Hot Tug
Vorig jaar hadden we zo’n leuke dag, waarvan ik graag de activiteit met jullie wil delen. Het was een dag in december en we hadden (gelukkig!) mooi weer. Dat was het jaar dat de kerst warmer was dan de Pasen. Dat kwam voor  ons mooi uit, want we hadden een Hot Tug geboekt. Dat is een warm bad in de vorm van een bootje, varend over de grachten van Rotterdam. Ja je leest het goed: we zaten midden in de winter in onze bikini in een warm bad/bootje in een drukke stad. Hadden we bekijks? Ja! Wat hadden we het leuk! Met een wijntje en een chipje (en een plattegrond van de wateren) voeren we door Rotterdam. Dat was leuk!

Oeps!
Bij vertrek vertelde de eigenaar van de Hot Tug waar we allemaal wel en niet mochten varen. Wel op de grachten, NIET op de Maas. Het heeft wel 10 keer gezegd. NIET op de Maas hè. Daar is de stroming te sterk en dan kom je niet meer terug. Als we daar wel terecht zouden komen, moesten we onze boot aan de kant zetten en in bikini teruglopen. Daar hadden we natuurlijk geen zin in. Maar dat zou de enige optie zijn, want het is namelijk ook nog heel gevaarlijk..  Gelukkig zei de eigenaar er wel nog bij dat dit nog nooit was gebeurd, dus dat het bij ons ook wel goed zou komen. Maar je voelt hem al aankomen denk ik…  er ging dus eventjes iets mis in routeplanning (hallo, we zaten met 6 vrouwen in een boot…) en ineens zaten we dus wel op de Maas! Whaaaaat!!! Met een hartslag van 300 hebben we ons bootje gekeerd en zijn met volle kracht terug de grachten op gekomen. Gelukkig is ons dat gelukt, maar varen met volle kracht mocht dus ook niet. Dat boeide ons op dat moment eventjes niet. Onze prioriteit lag bij het terugkomen in de grachten. Jeeeeemig, dit hebben wij weer. Wat hebben we achteraf erom gelachen!

Boeken
Als je het leuk lijkt om dit ook eens te doen, het is echt een aanrader! Je gaat even uit je comfortzone en dat brengt je juist de leukste dingen. Je kan deze hot tug huren via het restaurant Vessel11. Het is niet dat we voor deze reclame iets krijgen, maar we vinden het té leuk om het jullie te onthouden.

Veel plezier alvast en wel een beetje opletten tijdens het varen hè 😉


Heb jij ook een tip als leuk uitje met je vriendinnen? Laat het hieronder weten in een reactie. Laura en Lies (de mystery geust uit onze Antwerpen vlog) gaan dit jaar nog een bitchdag organiseren, dus misschien halen zij hier wel iets voor ons uit.


Heb je onze blog gelezen over de top 5 uitjes? Of mijn uitje naar de musical On Your Feet! Wij schrijven ook regelmatig reviews over leuke restaurantjes of andere uitjes. Zeker de moeite waard om te lezen.

16 gedachten over “Uniek uitje in Rotterdam: de Hot Tug

Voeg uw reactie toe

  1. Ahhh dat ziet er echt super tof uit!! Hahaha, helemaal hilarisch dat julie dus bijnaaaa in bikini in hartje winter terug hadden moeten lopen :p Leuke verhalen voor later (als jullie ECHT groot (en vooral oud en rimpelig) zijn)

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: