About

Laura

Wie zijn wij? Ja dat is een goede vraag, dat probeer ik zelf ook nog steeds uit te vinden. Laten we beginnen met mijn naam. Ik ben Laura. Zo dat was een makkelijke. Ik ben 37 jaar. Dit spreek ik liever niet hardop uit, maar opschrijven is ook confronterend merk ik nu. Maar goed, je bent zo oud als je je voelt toch? 😊

Ik ben getrouwd en heb 2 kindjes, van 6 en 2 en we wonen in Den Haag. We proberen met z’n vieren zo veel mogelijk te genieten van de goede dingen van het leven en maken het zo leuk mogelijk!

Waar hou ik van? Met stipt op nummer 1 staat gezelligheid. Dit is echt zo’n nietszeggend woord, dat weet ik, maar dit is wel echt het woord wat mij typeert. Gezellig afspreken met vrienden en familie. Etentjes, borrels, feestjes. Ik hou er van. Daarentegen houden we ook echt van quality time met z’n vieren. Sporten af en toe, vakantie vieren, dagjes weg, lezen op vakanties en series kijken is ook wat ik graag doe.

Waar kennen Marija en ik elkaar van? Ja, dat is al even geleden. We waren namelijk 7 toen we vriendinnetjes werden. En dat is nu dus al 30 jaar. OMG, als ik dit opschrijf, krijg ik bijna een hartverzakking. Maar we zijn dus al 30 jaar vriendinnen. We hebben alles met elkaar meegemaakt. Leuke dingen maar ook minder leuke dingen. De band die wij hebben is super sterk en zal voor altijd blijven bestaan.

We zijn allebei echt wel verschillend, maar hebben ook veel overeenkomsten. Wat zijn de overeenkomsten. FUN, FIT & FABULOUS (and almost forty 😉)

En dat is de reden dat we dit online platform zijn begonnen. We zullen hier herkenbare verhalen delen, tips, aanraders, reviews, recepten die wij lekker vinden en proberen mensen met elkaar in contact te brengen. Alles wat te maken heeft met Fun, Fit & Fabulous, kan je hier terugvinden. En denk dan vooral aan de leuke dingen van het leven en niet aan de bizarre fit girl trend, of uber hippe make-up tutorials. Want dan zit je hier verkeerd.

De online wereld lijkt wel een wereld van de tieners & twintigers, maar daar zullen wij verandering in brengen. Want ook al zijn wij 37, we voelen ons nog 25!


 

Marija

En ik ben Marija, ook 37 jaar (geen moeite mee!), getrouwd met Pascal en moeder van 2 (heel leuke) kindjes van 5 en 4 jaar. Wij wonen in een dorpje vlakbij Den Haag. Heerlijk rustig wonen we hier! Afgelopen winter hebben wij de reis van ons leven gemaakt. We zijn met z’n vieren naar Nieuw-Zeeland gegaan om daar rond te reizen, leuke dingen te doen, quality time met elkaar te hebben en alleen maar te genieten. Wat was het heerlijk om even geen tijdsdruk te hebben! Wat een prachtige tijd hebben we daar toch gehad.

Maar ik kan natuurlijk niet 3 maanden zonder mijn BFF, dus hebben we vanuit Nieuw-Zeeland ook geskypet. Dat was leuk! Grappig ook door het tijdsverschil en omgekeerde seizoenen. Zat ik daar net na het ontbijt in mijn jurkje met grote zonnebril op in de zon te shinen, terwijl Laura hier in Nederland met een kop thee ’s avonds op de bank zat in haar dikke trui met dekentje over haar benen. Zie je het al voor je?

Verder hou ik, net als Laura (daarom zijn we ook zulke goede vriendinnen) van gezelligheid. Ik geniet er zo van als ik een huis vol mensen heb. Het liefst heb ik dat ze ook allemaal blijven eten. Mijn kinderen vinden het ook zo gezellig als er mensen langskomen of als wij bij vrienden gaan borrelen.

Daarnaast hou ik ook echt van sporten (bootcamp en yoga), tijdschriftjes en boeken lezen, gezonde voeding, vriendinnenavondjes en weekendjes weg met manlief.

Laura en ik kennen elkaar al inderdaad 30 jaar! Jemig, wat een tijd! Ik kan me nog herinneren dat ik aan jouw bureautje zat toen we 10 waren en schooltje aan het spelen waren. Grappig dat jij toen vaak de juf was, terwijl ik nu echt juf ben. We hebben zo superveel samen gedaan, daar kunnen we wel een boek over schrijven. Alle vakanties, weekendjes weg, logeerpartijtjes, verjaardagsfeestjes, stapavondjes. Gelukkig zijn we onze wilde haren nog niet helemaal verloren en kunnen we nog behoorlijk losgaan op de oldskool 90′ muziek.

Ik hoop dat we op onze FFF-site veel mensen kunnen inspireren hoe je alles uit het leven kunt halen en dat je niet altijd binnen de lijntjes hoeft te kleuren. Treed soms buiten je comfort zone, daar begint het echte leven pas!


Ons leven en onze vriendschap in een vogelvlucht:
Sinds dat we 7 jaar zijn, zijn we al bevriend. Sindsdien onafscheidelijk! Op de basisschool speelden we elke dag met elkaar en gingen ook met elkaar mee op vakantie. Heerlijke onbezorgde tijd!

Toen we naar de middelbare school gingen, gingen we niet naar dezelfde school. De juf van de basisschool zei dat we dan toch ieder ons eigen weg zouden gaan en het contact zou verwateren. Nou, mooi dus niet! We zagen elkaar wel wat minder en maakten andere vrienden, maar wij belden (in die tijd was er nog geen whats app…) en zagen elkaar nog regelmatig! Nog steeds bleven we gekke dingen doen en met elkaar meegaan op vakantie.

wij worden model 1995 3
We dachten hier dat we met deze foto wel een modellenwedstrijd konden winnen… Hahahahahahaha!!!
vak 1996 met ger en yvon
Gezellig op de camping!

Na de middelbare gingen we studeren. Laura ging Commerciële Economie doen en Marija ging naar de PABO. Daar brak de stap- en vakantietijd aan. Wat een toptijd! Zo veel samen gedaan.

six flags 2000
In de achtbaan!

Na de studie zijn we allebei gaan samenwonen. We werden allebei vlak na elkaar ten huwelijk gevraagd. En toen kwamen natuurlijk de vrijgezellendagen. Dat was fantastisch!

VGF (1)
I carried a watermelon!

Marija had op haar vrijgezellendag thema Dirty Dancing (haar favo film ever!). Laura had met nog een paar vriendinnen de hoofdrolspeler van de musical Dirty Dancing (die toen in Utrecht draaide) geregeld om in 2 uur de einddans van de film te leren. “Nobody puts Marija in the corner!” Zo Fab!

Bij Laura gingen we Nobody’s Wife van Anouk inzingen in een studio. Het is handig om te weten dat Laura heel mooi kan zingen (not!) en dat ook heel graag doet. Nobody’s Wife was haar lijflied en dat zongen we met 17 meiden in. Natuurlijk was ze ook verkleed als Anouk zelf!

DSC09256
Laura als Anouk!

Na de vrijgezellendagen kwamen de trouwdagen. We waren bij elkaar getuigen (hoe kon het ook anders) en speechten mooie woorden voor elkaar.

trouwen (1)

Trouwen deden we in 2010.  Daarna zijn er kindjes bij gekomen en hebben we het iets drukker dan voorheen. Maar gelukkig zijn we zeker! We staan met beide benen op de grond en genieten van het leven. En dat hopen we over te brengen met de blogs op deze site.

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: