Column

Lieve Marija,

Dit is mijn eerste column aan jou. Ik vind het best wel spannend allemaal. Een eigen website. Zou het ons gaan lukken. Ik zit met zoveel scenario’s in mijn hoofd die kunnen gebeuren. Laat ik er 1 schetsen. De meest extreme denk ik, maar dat is leuk voor de lezers.

1 september lanceren we onze website en online wordt dit met heel veel gejuich beantwoordt. Onze mailboxen stromen vol en overal waar we komen worden we geïnterviewd. Mensen willen foto’s nemen van ons en willen handtekeningen. Dit is waarop iedereen zat te wachten. Een platform waarop mensen terecht kunnen zoals jij en ik en waardoor wij de wereld een stukje leuker, feestelijk maken. ’s Avonds staan er allemaal cameraploegen ons op te wachten en zien we alleen flitsen van de vele fotografen. Alle kranten willen een quote van ons en alle grote merken willen met ons samenwerken.

Morgen kunnen we naar Ibiza, volgende week naar Curaçao, over een maand naar Amerika en in de kerstvakantie naar euro Disney. We worden geleefd, gaan van afspraak naar afspraak en we vergeten hoe onze kinderen en mannen eruit zien. We hebben succes, veel succes.

Tot het moment komt dat we instorten. We kunnen niet meer. We zijn op en heel verdrietig. Verdrietig omdat we al maanden onze gezinnen niet meer hebben gezien. We geen quality time met ons gezin hebben gehad. Geen quality time met vrienden en familie hebben gehad en we ons al helemaal niet meer kunnen heugen wanneer we een gezellige avond met vrienden hebben gehad waar de wijntjes heerlijk vloeien en waar we de volgende dag altijd met een heel gelukkig gevoel op terugkijken. We trekken de stekker eruit en stoppen direct waar we mee bezig waren.

En dan word ik wakker uit een nachtmerrie van dit scenario. Want natuurlijk klonk het eerste gedeelte heel erg leuk (en heel erg onrealistisch), maar door dit scenario wordt me onze hoofddoelstelling weer heel duidelijk. We willen proberen mensen een goed gevoel te geven en leuke artikelen te schrijven omdat we hier energie van krijgen en we het waardevol vinden om samen iets op te zetten. We doen dit voor onszelf en gaan er iets moois van maken! Heb jij ook al dit soort scenario’s gehad?

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: