Gefeliciteerd! Fit Fun Fab is 1 jaar – Column 55

Lieve Laura,

Allereerst van harte gefeliciteerd! Ons kindje is vandaag 1 jaar oud geworden. Hieperdepiep hoera! En zoals een kind in zijn eerste levensjaar een enorme groei doormaakt, heeft Fit Fun Fab dat ook gedaan.

Start Fit Fun Fab

FitFunFabIk weet nog goed dat we 1 oktober 2017 online gingen. We hadden een fotoshoot gedaan zodat we met mooie foto’s konden starten. De website hadden we een beetje gevuld met een aantal blogjes en toen was het afwachten wat de reacties waren. Zo mega spannend vonden we het! Maar de reacties waren goed en we schreven elke week 1 column en 3 blogs. Dit doen we nu nog steeds met heel veel plezier!

Cadeaus en reviews

Al snel kregen we dingen thuis gestuurd om te reviewen. Dat was leuk! We mochten zo gratis iets testen om er vervolgens wat over te schrijven. Zo had de fabrikant goede reclame en wij waren blij met onze cadeautjes. We zijn ook vaak naar restaurantjes geweest om er vervolgens iets over te schrijven. Bij de een waren we uitgenodigd om een avondje bij hen te komen eten in ruil voor een review, bij de ander gingen we zelf eten en vonden we het leuk om dit leuke tentje met onze lezers te delen. Maar bij alles staat voorop: We geven onze eerlijke mening. FitFunFabDie restaurantjes reviewen vond ik denk ik nog wel het leukste om te doen, zoals het visrestaurant de Groene Parel in Den Haag,  designbowlingbaan Lucky’s Bowling in Warmond en onze eerste review van strandtent Suiderstrand in Den Haag. Wat jij, Lau? Op die manier kwamen we weer allemaal achter nieuwe restaurants en konden wij op die manier mensen weer informeren.

En moet je eens kijken hoe onze website er nu op staat. Dat is toch gaaf?! Zoveel mooie blogs hebben we al mogen schrijven, leuke video’s mogen maken, inspirerende mensen mogen ontmoeten, meedoen aan leuke events, ruimte bieden aan gastbloggers, noem maar op.

Gezellig

FitFunFabMaar het allerleukste van Fit Fun Fab is dat we het samen doen. Wij gaan samen al zoveel jaar terug en dat we dit nu samen mogen doen is echt zó leuk! We hebben echt samen wat opgebouwd en werken hier allebei erg hard aan. Ja, er gaat veel tijd in zitten, maar het is gewoon een hobby geworden. We zien elkaar weer wat vaker. Dat lukte hiervoor soms gewoon niet, want we zaten allebei in de (heel) kleine kinderen. Nu zijn ze ook nog klein, maar we hebben weer wat meer tijd gekregen.

Hoe kijk jij naar het afgelopen jaar, Lau? Vond jij het net zo leuk als ik?

Liefs,
Marija


Lieve Marij,

Jij ook gefeliciteerd met ons kind! Ons kind is dus inmiddels baby af en is een dreumes, hoe leuk!

Fit Fun Fab

Ik ben zo trots op ons dat we dit gewoon gedaan hebben. We konden er nog heel lang over praten, maar zijn het gewoon gaan doen. En dat is de beste leerschool voor mezelf. Niet langer twijfelen over dingen, doe ze gewoon. En nu is Fit Fun Fab 1 jaar geworden!

Quality time

Ik vind ook het allerleukste aan dit hele project dat wij dit samen hebben gedaan. We hebben op deze manier inderdaad veel meer tijd met elkaar en we doen echt te gekke dingen samen. En die fotoshoots die we hebben gedaan, zijn ook goud waard, dat neemt niemand ons meer af!

Review

We hebben echt al veel aanbiedingen gehad om dingen te reviewen ja. Maar we hebben ook Nee gezegd tegen dingen. En ik moet zeggen, ook daar ben ik een soort van trots op. Sommige dingen passen gewoon niet bij ons en we gaan geen positieve dingen opschrijven als we het er niet mee eens zijn.

Fit Fun FabZullen we vanavond even de champagne opentrekken? Verjaardag moet je vieren toch!

Liefs,
Laura


De vakantie is weer voorbij en dat betekent ook dat er vanaf nu weer iedere maandag een column verschijnt.

Vorige week ging het over het organiseren van een kinderverjaardag,  Wat een stress soms!

De column over zwemles al gelezen? Iedere ouder moet eraan geloven uiteindelijk.

Maar ook onderwerpen zoals botox. worden besproken. Al gelezen?

Ook hebben we een column over de vluchtelingen geschreven.

Of de column over Orthorexia al gelezen? Een bewogen onderwerp.

Bekijk deze column eens over het naderende einde van het schooljaar en een eventueel cadeau voor de juf of meester. 

En heb je de column over de vieze vakantiehuisjes al gelezen? Of over de bevalling van Kate?

Of over het altijd actuele onderwerp: schermtijd voor je kind. 

18 gedachten over “Gefeliciteerd! Fit Fun Fab is 1 jaar – Column 55

Voeg uw reactie toe

  1. Leuk, alweer een jaar bezig. Gefeliciteerd! 🙂 Ik eind oktober ook een jaar. Wat gaat dat snel hé. Fijn dat jullie er nog steeds zo blij mee zijn en het leuke dingen op heeft geleverd. En inderdaad, nee zeggen is ook iets om trots op te zijn. Je kunt wel alles aannemen maar dan komt je blog niet meer geloofwaardig over vind ik, want sommige dingen passen gewoon niet! Go girls!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: