Zomer – dus vakantierooster

Lieve lezers,
Het is zomer. Buiten schijnt de zon en iedereen geniet hiervan. Wij ook! We zijn veel buiten, spreken af met vrienden, gaan naar festivals en naar het strand. Wat een geluk voor ons dat wij zo dicht bij het strand wonen. Hier genieten wij keer op keer van. Zeker in de zomer is dit een heel fijne plek om te zijn. De strandtenten hebben zo’n relaxte sfeer en het eten op het strand wordt ook steeds beter. Wat willen we nog meer?

Vakantie
zomerOok breekt de vakantietijd weer aan. Heerlijk even quality time met je gezin. Je zet je telefoon lekker uit, om even aan de alledaagse stress te kunnen ontsnappen. Laura gaat tijdens haar vakanties ook altijd offline en dat bevalt haar heel goed. Tijdens de mooie zomerse dagen zit je minder vaak achter een schermpje. Je kijkt minder op Facebook wat er zoal in de wereld speelt, want je zit enorm van je vakantie te genieten. En dat is maar goed ook!

Zomerrooster
Daarom hanteren wij in de maande juli en augustus een zomerrooster. Dat houdt in dat wij minder blogs gaan plaatsen dan jullie van ons gewend zijn. Er zullen 2 blog per week online komen en dit schema houden we aan:
Iedere woensdag een column
Iedere zondag een gastblog of een ochtendritueel
Nou kan het zijn dat we tussentijds tóch niet kunnen laten om iets te schrijven, dan zetten we dit op een maandag of vrijdag online.

September
zomerNa de zomervakantie zijn wij weer volledig op het World Wide Web en zullen dan ook weer lekker doorgaan met bloggen, vloggen en video’s maken. Want dat vinden we super leuk om te doen en gaan hier ook lekker mee door. Ook hebben we plannen voor een nieuwe rubriek, maar dat houden we verder nog even als verrassing.

Wij wensen iedereen een te gekke vakantie. Kom los van alle drukte van thuis, vergeet werk, zet je telefoon uit (na 3 dagen mis je ‘m al niet eens meer), focus je op de mensen om je heen en laad weer even goed op. Dan kan je er na de vakantie weer lekker tegenaan.

Liefs,
Laura en Marija


Alle blogs staan natuurlijk online, dus je kan altijd even kijken. Hier kan je alle columns teruglezen.

Hier lees je alles in de categorie FIT, hier in FUN, hier in FAB en hier in (almost) Forty. Ook hebben we natuurlijk alle gastblogs online staan en alle ochtendrituelen.

Als jullie nog suggesties hebben voor de site, je kunt het ons altijd laten weten op contact@fitfunfab.nl

 

21 gedachten over “Zomer – dus vakantierooster

Voeg uw reactie toe

  1. Heel veel plezier op vakantie en hier doe ik de komende maanden ook rustig aan qua blog. Het is tijd voor het gezin! En dan kan die telefoon echt wel uit, heerlijk.

    Like

  2. Woensdag is columndag! Ik stem voor, haha. Op mijn blog vind je op woensdag ook een column.
    Handig om een zomerrooster in te voeren. Ik ga van de radar af (dat is de bedoeling althans).

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: