Vakantiehuis net over de grens – Natuurhuisje

Soms wil je even ontsnappen uit het drukke leven en naar een plek toe waar je helemaal kunt ontspannen. Of even erop uit met je gezin naar de natuur. Je wilt niet te ver rijden, maar wel het idee hebben dat je er echt even uit bent. Verblijven in een fijn vakantiehuis net over de grens. En laat ik nou de ultieme tip voor je hebben!

Ideaal
vakantiehuis net over de grens
Soms weet je echt even niet meer waar je het moet zoeken toch? Er is zoveel aanbod online dan je niet weet waar je überhaupt moet beginnen. Dus daarom help ik je een handje. Zelf vind ik het altijd fijn om dit soort adresjes te krijgen van anderen, dan weet je zeker dat het goed is. Ideaal vind ik dat! Dit huis is van mijn zwager en schoonzus. Wij zijn hier dus ook al regelmatig met hen geweest, maar ook als gezin vinden wij het hier heerlijk en komen we er graag.

Korte videoimpressie

Natuurhuisje
Het huisje waar ik het over heb, is een echt natuurhuisje. Het is een vakantiehuis net over de grens van Frankrijk. 10 minuten voordat je aankomt, zie je een bordje Frankrijk staan. Vanaf ons huis (Den Haag) is het 3 uur en 30 minuten rijden. vakantiehuis net over de grens vakantiehuis net over de grens vakantiehuis net over de grensHet is echt een ideaal huis voor een vakantie met kinderen. De tuin is helemaal omheind en is wel 3.600 m2. Kinderen kunnen dit dus helemaal ontdekken zonder dat je bang hoeft te zijn dat verdwalen of de weg op gaan. Er is een hele grote trampoline waar de kinderen (en ik) niet uitgekeken op raken en er is natuurlijk heel veel buiten speelgoed. In huis is een bovenverdieping met ook veel speelgoed.

Omgeving
vakantiehuis net over de grens
In de omgeving is dus ook ontzettend veel te doen. In het vakantiehuis ligt een boek met allemaal tips, van wandelroutes, tot fietsroutes, van meren tot sportieve activiteiten. De dorpen in de buurt zijn ook allemaal te prachtig om te zien. Je zult hier tijd te kort komen.

BBQ – Buitenhaard
vakantiehuis net over de grens
Er is een barbecue aanwezig en een buitenhaard zodat je ook tot laat in de avond buiten kan zitten. Tuinmeubilair is aanwezig, er is een grote picknicktafel, dus als het een beetje mooi weer is, kan je heerlijk buiten vertoeven. Dit vakantiehuis net over de grens is echt de ultieme plek voor gezinnen met kinderen.

Enthousiast
Ben je ook enthousiast geworden? Het huis staat op de website van natuurhuisje en kun je hier vinden! Vaak heb je bij dit soort huizen dat het heel duur is, maar dat is in dit geval niet zo. De prijs is prima in orde. Op de site staan nog meer foto’s zodat je een goede indruk kunt krijgen van dit heerlijke vakantiehuis net over de grens. Een aanrader wat ons betreft, we komen er niet voor niks zo vaak! Klik hier voor een korte video impressie.

Heb jij nog een goede vakantie tip voor een vakantiehuis? Vinden wij fijn om te lezen, dus geef het gerust door!


Soms is het heerlijk om op vakantie even alle social media uit te schakelen, toch? Lees hier mijn blog hierover.

Heb je de reis van Marija met haar gezin naar Nieuw Zeeland al gelezen? 

9 gedachten over “Vakantiehuis net over de grens – Natuurhuisje

Voeg uw reactie toe

  1. Dit concept zie ik steeds meer en ik vind het super leuk! Bij het zien van dit vakantiehuisje net over de grens wordt ik weer enthousiaster. Ik wil ook! Toch maar eens gaan rondsnuffelen of ik ook iets kan vinden 😉

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: