Brasserie Berlage Den Haag – Review

In het prachtige Statenkwartier, een beetje verscholen achter het gemeentemuseum in Den Haag, ligt de hele fijne Brasserie Berlage. Bij Brasserie Berlage kun je terecht voor een kop koffie, een lunch, diner of een speciaal arrangement zoals een zoals een high wine of high tea. En dit laatste hebben wij laatst gedaan met onze moeders als verrassing voor moederdag.

Brasserie Berlage
Brasserie Berlage
Voor mij heeft Brasserie Berlage een aparte betekenis. Want ik ben hier 8 jaar geleden getrouwd met mijn grote liefde en dit was oprecht de mooiste dag uit mijn (ons denk ik ;-)) leven. Wij komen hier dus graag terug voor een drankje, hapje of dus voor een arrangement als een high wine of high tea.

Moederdag
13 mei was het moederdag en samen met Marija en onze vriendin Tessa hadden wij een leuke verrassing voor onze moeders. om ze even in het zonnetje te zetten, hadden we ze uitgenodigd voor een high tea op een zaterdagmiddag. Naast dat het super gezellig was, was de high tea ook nog eens geweldig verzorgd. Lang geleden dat ik zo’n uitgebreide high tea heb gehad. Het paste niet eens op de tafel!

Scones, brownies, sandwiches and more
Brasserie Berlage
Je kon het zo gek niet bedenken of het stond op tafel. We kregen naast bovenstaande ook nog een huisgemaakte soep, overheerlijke kroketten, broodjes met tapenade en parmaham, scrambles eggs met toast en heel veel heerlijke zoetigheden waaronder boterkoek die om te smullen was. De thee werd continue aangevuld en ook karaffen water en jus d’orange. We zijn de middag (bijna avond inmiddels) geëindigd met een heerlijke witte wijn.

Doggybag
Brasserie Berlage
Gelukkig hadden we allemaal geen plannen meer gemaakt meer voor avondeten, want we hadden echt voorlopig genoeg gegeten. En allemaal ook nog eens vers gemaakt. De brownie was echt to die for, zo lekker! En ook de boterkoek was echt heerlijk. Kom je er dus alleen een keer voor een kopje koffie of thee, dan weet je wat je erbij moet bestellen 🙂 Omdat we lang niet alles op kregen, werden er door de dames van Brasserie Berlage aan ons doggybags uitgedeeld zodat we er thuis nog van konden genieten en er niks weg werd gegooid, hoe goed is dat!

Museumbezoek
Brasserie Berlage is echt een perfecte spot om naartoe te gaan in combinatie met een museumbezoek. Een dagje naar het Museon of Gemeentemuseum? Sluit deze af met een bezoekje aan Brasserie Berlage. Is het mooi weer? Dan kan je heerlijk genieten op het mooie zonovergoten terras, is het minder weer, dan zit je binnen ook heel gezellig. Echt een aanrader als je in de buurt bent! Ook voor de kinderen staan er leuke gerechtjes op het menu, dus kidsproof! Klik hierhttp://www.brasserieberlage.nl/ voor meer informatie over Brasserie Berlage.


Wij testen regelmatig leuke, nieuwe hotspots uit in Nederland. Kijk eens op onze reviews pagina. Wil je een keer iets unieks? Ga naar Vuurtoreneiland in Amsterdam? Of ben je op zoek naar een goed Italiaanse restaurant? Wij hebben de beste van Nederland gevonden!

38 gedachten over “Brasserie Berlage Den Haag – Review

Voeg uw reactie toe

  1. Dit was echt een mooi moederdagcadeau . En wat een fantastiche High Tea.
    Dus als je iemand wil verrassen is dit een aanrader 😘

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: