Happy Tosti Den Haag – Lunchspot – Review

Soms lijkt het of we alleen maar leuke restaurantjes en lunch plekken uittesten hè? Dat is ook stiekem 1 van onze favoriete bezigheden. 🙂 Dit keer hebben we weer een hele speciale lunchspot voor je getest, namelijk ‘Happy Tosti’.

Happy Tosti
happy tostiHappy Tosti heeft meerdere filialen in Nederland. Wij zijn geweest bij de vestiging in Den Haag. Er zijn inmiddels al 7 vestigingen in Nederland en ik gok zomaar dat het er nog veel meer kunnen en zullen worden. Happy Tosti is volgens hun eigen site: ‘het sociale lunchrestaurant waar iedereen vrolijk van wordt!’ En dat is ook echt zo. Wat maakt deze lunch spot nou zo bijzonder? Je wordt bij Happy Tosti geholpen door ‘de altijd-Happy-medewerkers a.k.a. de Happy Heroes met een arbeidsbeperking. Ze serveren je de lekkerste tosti’s.’

Maatschappelijk betrokken
Ik vind het altijd zo tof dat er ondernemers maatschappelijk betrokken zijn. De eigenaren wilde graag een eigen lunchrestaurant openen, maar wel een bijzonder restaurant. Namelijk een restaurant waarbij ze werkplekken wilden creëren voor mensen die meer moeite hebben met het vinden van een geschikte baan. Dat is toch zeker een bezoekje waard als je dit hoort?

Heerlijke tosti’s
happy tostiNaast dat het dus een maatschappelijke lunch spot is, is het eten ook nog eens super lekker. Niet geheel onbelangrijk. Er staan heerlijke verrassende tosti’s en panini’s op de kaart, maar als je liever iets anders kiest kan je ook kiezen voor een soep of salade. Maar ik toch zo’n lekkere tosti of panini aanraden. Je kan tosti’s dubbelen (als je niet genoeg hebt aan 1 tosti), een proeverijtje van kleine tosti’s eten of kiezen voor de de week special. Ook aan de kleintjes in gedacht. Als je tegen je kind zegt dat ze een tosti met banaan en chocola krijgt, springen ze vast een gat in de lucht.

Keuze
happy tostiEen keuze maken is niet makkelijk… Alles is zo lekker! Wij kozen allebei voor de panini veggie met hummus, zongedroogde tomaten, oude kaas, pesto, geroosterde tuinbonen en rucola. Je kiest dan zelf voor de saus erbij. Er wordt bij elke tosti of panini een saus geadviseerd, maar je bent vrij om ook een andere saus te kiezen. Je hebt keuze uit wel 10 verschillende sauzen. Marija koos in plaats van het broodje dat hoorde bij de panini voor het glutenvrije brood. Fijn dat daar ook niet moeilijk over wordt gedaan als je iets anders wilt.

Inrichting
happy tostiHet laatste punt wat ik nog even wil belichten is de toffe inrichting van Happy Tosti. Als je binnenkomt, word je gewoon echt direct blij! Er zijn meerdere schommels waar je op kan zitten om je tosti te eten. Echt niet alleen leuk voor kinderen 😉 Ik snap de naam Happy Tosti wel!

Aanrader
Wat ons betreft is dit echt een aanrader om te gaan lunchen. En ook dus met kinderen, die zullen het ook geweldig hier vinden. De prijzen zijn trouwens ook goed te doen. De prijzen van de tosti’s en panini’s liggen ongeveer tussen de € 3.95 tot € 6.50. Niet gek toch? Zeker niet voor een lunchtent in het centrum van Den Haag. Happy Tosti in Den Haag zit vlakbij het Plein in Den Haag, dus makkelijk te vinden. Andere vestigingen zit Delft, Breda, Hoofddorp, Amsterdam, Leiden en Deventer. En zoals ik zei, waarschijnlijk komen er nog meer. Ze zijn zelfs op zoek naar franchisenemers, dus voel je je geroepen? Neem contact met ze op!


Wij testen regelmatig leuke, nieuwe hotspots uit in Nederland. Kijk eens op onze reviews pagina. Wil je een keer iets unieks? Ga naar Vuurtoreneiland in Amsterdam? Of ben je op zoek naar een goed Italiaanse restaurant? Wij hebben de beste van Nederland gevonden!

25 gedachten over “Happy Tosti Den Haag – Lunchspot – Review

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: