Nieuwe hotspot – Anne&Max de Fred (in Den Haag) – Review

Den Haag is weer een nieuwe hotspot rijker! En niet zomaar een hotspot, er is een nieuwe huiskamer geopend op ‘de Fred’ in Den Haag van Anne&Max. Het is de tweede huiskamer van Anne&Max in Den Haag en voorlopig nog niet de laatste gok ik zomaar. Samen met andere gezellige bloggers, mocht ik langskomen om de nieuwe vestiging uit te proberen. En wat heb ik genoten.

Anne&Max
hotspot Anne&Max de Fred Den Haag
Kennen jullie Anne&Max al? Anne&Max zijn huiskamers in de stad waar je je thuis voelt. Een fijne plek waar je dagelijks terecht kunt voor heerlijke, verse, authentieke, huisgemaakte, biologische, fairtrade producten. In veel grote steden zitten al vestigingen van Anne&Max en nu in Den Haag is ook de tweede Haagse huiskamer geopend. De teller staat inmiddels op 11.

Locatie
‘De Fred’ is een begrip in Den Haag. We hebben het dan over de Frederik Hendriklaan, een hele lange prachtige, bruisende laan in Den Haag waar te gekke winkels, restaurants, koffietentjes en andere detailhandels zitten. Je kan er makkelijk een dag spenderen en komt dan thuis met veel aankopen en je buik vol. Ik snap ook heel goed dat deze locatie is uitgekozen voor de tweede Haagse huiskamer. Een ideale plek voor deze nieuwe hotspot. De ruimte is echt prachtig ingericht. Precies zoals je zou verwachten van een huiskamer. Het mooie, authentieke pand is zo sfeervol ingericht dat je je direct thuis voelt als je binnenloopt. Uniek aan deze locatie is dat er ook een aparte ruimte boven is die je kunt afhuren voor een groep mensen als je bijvoorbeeld een high tea geeft of high wine.

Food & Drinks
hotspot Anne&Max de Fred Den HaagEn dan alles waar het natuurlijk om draait, het drinken en eten. Hier kan ik wel een aparte blog over schrijven. Wat was het lekker! Ik had het geluk dat ik heel veel verschillende dingen kon proeven, want keuzes maken is onmogelijk. Het is zo lekker allemaal. Alles wordt handgemaakt en er wordt gebruik gemaakt van verse, biologische producten. Als je van een gezonde leefstijl houdt, ben je hier ook echt op je plek. Of je nou komt voor een ontbijtje, een brunch, een lunch of je komt voor een high tea of high wine, reken maar dat alles tot in de puntjes verzorgd is en je helemaal voldaan naar huis gaat.

Lunch voor 2
hotspot Anne&Max de Fred Den Haag
Als je hier voor het eerst komt, is het echt een aanrader om de lunch voor 2 te nemen. Je hoeft dan niet te kiezen en krijgt een heerlijke plank met allerlei lekkere dingen. Soepje, broodje, salade, alles zit erbij. Op die manier proef je veel verschillende producten op de kaart. ideaal voor mensen met keuzestress 😉 Andere tip trouwens: Zorg dat je een plekje overhoudt, want de taartjes en andere zoetigheden zijn echt te lekker. Echt zonde om dit over te slaan. Gelukkig kan je dit ook delen samen.

Kids
hotspot Anne&Max de Fred Den Haag
Ook aan de kinderen is gedacht. Er is een speciale kinderkaart zodat zij ook heerlijk kunnen smullen. Door het relaxte karakter en de fijne sfeer voelen kinderen zich hier,  net als jij,  direct thuis en is het dus super fijn om met je kindje hier te komen. Jij lekker een kop heerlijk gemaakte koffie of thee en je kindje een lekkere bio perensap of een Tony’s chocolademelk. Samen een taartje delen of gezonde plak bananenbrood en jullie uitje is compleet.

Conclusie
hotspot Anne&Max de Fred Den Haag
Ik was al fan van de Anne&Max huiskamer in het centrum van Den Haag, maar nu nog meer van deze tweede huiskamer op de Fred. Den Haag is echt weer een nieuwe hotspot rijker. Samen met een vriendin lekker lunchen, met mijn moeder een high tea of high wine, met mijn kindjes lekker een kop koffie of thee drinken met wat lekkers of een ontbijt met het hele gezin, het kan er allemaal. Wat ook nog goed is om te vermelden is je ook met allergieën of voedsel intoleranties hier terecht kunt. Laat het even weten en er wordt iets voor je gemaakt wat je wel mag eten. Of als je bijvoorbeeld vegetarisch of vegan bent, geen gluten eet of suikervrij eet. Overal zijn hier opties voor. Mij zul je hier nog vaak vinden!

Ben jij weleens bij een Anne&Max huiskamer geweest? Kijk op de website van Anne&Max welke vestigingen er bij jou in de buurt zijn.


Wij testen regelmatig leuke, nieuwe hotspots uit in Nederland. Kijk eens op onze reviews pagina. Wil je een keer iets unieks? Ga naar Vuurtoreneiland in Amsterdam? Of ben je op zoek naar een goed Italiaanse restaurant? Wij hebben de beste van Nederland gevonden!

16 gedachten over “Nieuwe hotspot – Anne&Max de Fred (in Den Haag) – Review

Voeg uw reactie toe

  1. Ziet er geweldig uit een goede tip voor een ieder die van lekker en vooral gezellig lunchen high tea of high wine houdt. Staat op mijn wensenlijst

    Like

Plaats een reactie

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑