Lunchen bij Lot – de fijnste plek in Den Haag

Zoals jullie inmiddels wel weten, houden wij heel erg van lekker eten en drinken. Dus vaak zijn onze afspraken ook gecombineerd hiermee. Zo ook afgelopen week. We hadden eerst een hele leuke fotoshoot en daarna zijn we lekker gaan lunchen. En dan willen we natuurlijk wel ergens eten waar het en heel lekker is, maar waar ook een fijne sfeer hangt. En gelukkig waren we in de buurt van mijn favoriete lunchtent in Den Haag.

Lot
Eén van mijn favoriete plekjes om te lunchen is dus Lot. Het is zo’n relaxte plek, de sfeer is super fijn. En je kan er ook nog heerlijk eten en drinken. Die 2 samen is niet altijd makkelijk te vinden. Het is vaak het een of het ander. Maar op deze plek komt dit dus heel goed samen.

Kids
lunchen
Het leuke aan Lot vind ik dat het dus zowel leuk is met en zonder kinderen. Op woensdag of vrijdagochtend ga ik vaak hier wat drinken (en soms ook eten) met Milou, maar nu was ik dus samen met Marija en gingen we lunchen en hebben we ook genoten. Voor de kinderen staan er ook heerlijk sapjes op het menu of zelfgemaakte limonade en ook kan je een boterham bestellen met homemade jam, chocopasta of pindakaas. Tussendoor kunnen de kindjes spelen in de gezellige kinderhoek.

Brood
Maar even terug naar ons nu 😉 De kaart wordt ook vaak vernieuwd. Er staan een aantal bestellers op de kaart die er het hele jaar op staan, maar door de seizoenen heen, komen er nieuwe gerechten bij en gaan er gerechten af. En ze zijn ook nog eens vernieuwend. Dus niet het geijkte broodje carpaccio of broodje zalm, maar net even anders. Leuk om eens nieuwe dingen uit te proberen! Wat ik dus ook altijd zo lekker vind bij Lot is het brood. Ze hebben verschillende soorten waar je uit kunt kiezen, maar ik kies bijna altijd het donkere zuurdesem brood en het is echt heerlijk. Je proeft dat dit brood met liefde is gemaakt.

Keuze
lunchen
Dan komt het moment dat we dus een keuze moeten maken… altijd weer moeilijk, want ik kan dus niet kiezen. Dit keer ben ik gegaan voor een vertrouwde keuze, namelijk het brood met jerk kip en avocado. Zo lekker is deze en staat altijd op de kaart! Marija ging voor een salade met biet, sinaasappel en geitenkaas. Een plaatje om te zien, maar vooral ook om te eten. We dronken allebei een gember / kaneelthee, maar je kan ook kiezen voor vers gemaakte sapjes. Er zijn altijd verschillende keuzes hierin.

Enthousiast
lunchen
Heb ik je al enthousiast gemaakt? En dan heb ik nog niet eens verteld dat je er dus ook zo lekker kunt ontbijten. Of gewoon een taartje eten of iets ander lekkers voor tussendoor… Daar zou ik zo nog maar een blog mee kunnen vullen. Kortom, ik denk dat je wel snapt waarom dit één van mijn favoriete plekjes is in Den Haag! Ben je een keer in de buurt? Ga er eens lunchen, je krijgt er geen spijt van!

 

 

 


Ken je deze fijne strandtent al? Een tipje om deze zomer eens te gaan kijken.

En deze fijne plek in Den Haag? Midden in het groen en ideaal om met de kindjes naartoe te gaan.

22 gedachten over “Lunchen bij Lot – de fijnste plek in Den Haag

Voeg uw reactie toe

  1. Wauw dat ziet er wel echt heel lekker uit… supergezellig dat jullie je afspraken zo combineren met iets gezelligs en lekkers!
    Voor mij ietsje te ver om gauw even langs te gaan maar ik ben zelfs vanop afstand ook al helemaal fan! 🙈

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑