De theorie

Dat is een leuke titel hè. Jullie denken nu vast dat wij een hele wiskundige formule hebben ontdekt waardoor er een nieuwe theorie is ontstaan. Nu scheelt dit inderdaad niet veel, want de theorie die wij hebben bedacht is waterdicht.

Disclaimer: Dit is natuurlijk een theorie die gebaseerd is op humor. We snappen heel goed dat kinderen krijgen niet vanzelfsprekend is en dat er mensen moeite hebben met het krijgen van een kindje. Dus zie dit vooral als een grappige blog. 

Kinderen
Het gaat over de kinderen. Weer die kinderen 😉 Maar het gaat vooral over de hoeveelheid kinderen. Sowieso zijn er in mijn omgeving steeds meer mensen met 3 kindjes en blijven wij een beetje achter bij de nieuwe standaard (alles met een knipoog hè ;-)), maar dat heeft dus ook te maken met de theorie.

Dé theorie
Ok, daar komt ie. De mensen die wij kennen met 3 kinderen, daar lijken de eerste en het derde kind heel erg op elkaar. En dan ook heel erg. En de mensen die 2 kinderen hebben, daarvan lijken die ook op elkaar. Dit betekent dus dat als je een tweede kindje krijgt die niet lijkt op je eerste kindje, je al weet dat je voor die derde ‘moet’ gaan.

Voorbeeld
Wij hebben dus heel veel vriendinnen bij wie deze theorie klopt! Het is zo grappig om te zien. Als er mensen vragen of wij openstaan voor een derde kindje, geef ik ze ook altijd deze theorie. Het meest grappige is dan dat mensen gaan nadenken en dan zeggen: ja, dat klopt inderdaad bij die, en bij die en bij die. En kijk nou zelf hoe deze lieve kindjes op elkaar lijken… Geen derde voor ons dus 😉 Of wel en halen we zelf onze eigen theorie onderuit?

We zijn heel benieuwd of deze theorie ook opgaat bij jou thuis. Of bij vrienden of familie?

Disclaimer: Dit is natuurlijk een theorie die gebaseerd is op humor. We snappen heel goed dat kinderen krijgen niet vanzelfsprekend is en dat er mensen moeite hebben met het krijgen van een kindje. Dus zie dit vooral als een grappige blog. 


Heb jij onze column al gelezen voor de niet al te schone vakantiehuisjes?

 

19 gedachten over “De theorie

Voeg uw reactie toe

 1. Haha ik moet idd zeggen dat onze oudste en middelste qua uiterlijk totaal niet op elkaar lijken. En de jongste lijkt dus wel weer op de oudste. Geloof dat het wel klopt! 😊

  Geliked door 1 persoon

 2. Goh wa een grappige theorie. Wij hebben hier ook iets geks. Mijn zusje haar zoontje lijkt enorm op mij als baby en mijn dochtertje juist heel erg op mijn zusje haha

  Geliked door 1 persoon

 3. Ik moet hier stiekem wel van lachen, wij zijn een gezin met drie kinderen waarvan inderdaad de 1e en 3e op elkaar lijken en de 2e totaal niet. Heb je ook een theorie over of voor een 4e kind? (grapje)

  Geliked door 1 persoon

 4. Wat een grappige theorie, maar hier gaat hij niet op. Mijn dochters lijken niet op elkaar, maar een derde komt er ook echt niet. Daarbij lijken mijn middelste zus en ik meer op elkaar, dan ik en mijn jongste zus. Maar ja, op elke regel is er natuurlijk een uitzondering

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: