Gastblog – Pasta pesto met avocado

Vandaag een gastblog van Miranda die een heerlijk recept voor ons heeft gekookt. Een lekker, gezond en makkelijk recept. precies waar wij van houden? Dank je wel Miranda, wij gaan hier van smullen!

Iedereen weet dat het belangrijk is om genoeg vitamines binnen te krijgen. Daarom eet ik redelijk wat groenten. Om te zorgen dat ik voldoende groenten binnen krijg, gebruik ik ook regelmatig groenten in mijn bakgerechten.

Blog
Jullie kennen mij trouwens nog niet en daarom stel ik mij even kort voor. Mijn naam is Miranda van der Ende, maar je kunt mij ook herkennen op Instagram onder health.mi.foodie. Daarnaast heb ik een blog, waar ik gezonde en makkelijke recepten op plaats. Ook vind je op mijn blog productreview en hotspots terug.  Wat ik naast het bloggen en instagrammen doe? Ik werk als hoofd opleiding binnen de ouderenzorg in Rotterdam. Ik ben van oorsprong verpleegkundige en voer mijn vak met veel passie uit. Maar daarnaast heb ik dus meer passies. Ik ben gek op bakken, koken, hardlopen en fotograferen.

Pesto
Vandaag deel ik een recept voor jullie als gastblogger. Dit is een recept wat simpel en makkelijk te maken is. Het is binnen 10 minuten klaar en kan gemakkelijk aangepast worden naar een gezinsportie. Heb je meer tijd, maak dan je pesto eens zelf. Zelfgemaakte pesto is lang te bewaren in de koelkast, wanneer je er wat olijfolie op schenkt. Ook invriezen is geen probleem, maar vers is natuurlijk het allerlekkerst.

Ingrediënten voor 2 personen
– 150 g fusilli volkoren
– 200 g kipfilet
– 1 avocado
– 100 g alfalfa
– 2 el pesto alla genovese
– 200 g sperziebonen

Benodigdheden
– Kookpan
– Koekenpan

Hoe maak je het?
1. Kook de fusilli in de kookpan volgens de verpakking. Snijd de kipfilet in stukjes. Snij de avocado in blokjes.
2. Bak de kipfilet in de koekenpan gaar. Wanneer de kipfilet geheel wit is voeg de avocado en boontjes toe. Verwarm deze mee. Meng de pesto met het mengsel. Voeg als laatste de alfalfa toe en bewaar ¼ van de alfalfa.
3. Giet de fusilli af en voeg deze toe in de koekenpan. Serveer de pasta op de borden met bovenop wat (ongebakken) alfalfa.

Eet smakelijk!

Dank je wel Miranda! Fijn dat je zo’n super lekker recept hebt uitgeschreven voor ons. Wij hebben weer wat inspiratie erbij!


We plaatsen regelmatig gastblogs met inspirerende onderwerpen. Heb je het indrukwekkende verhaal van Lisa al gelezen die meer dan 9 jaar heeft geprobeerd om een kindje te krijgen? Of het verhaal van Tessa die uiteindelijk een slaapcoach in het leven heeft geroepen voor haar dochter. Of het verhaal van Ricardo die pleegvader is van 2 mooie kindjes?

8 gedachten over “Gastblog – Pasta pesto met avocado

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: