Review Restaurant Pex

Sinds wij een gezin van 4 zijn, eigenlijk al toen we een gezin met 3 waren, hebben wij een favoriet restaurant. En het mooie is, het restaurant ligt op steenworp afstand van ons huis. Midden in de bosjes van Pex ligt namelijk restaurant PEX.

Kindvriendelijk
De reden waarom dit het lievelingsrestaurant is van ons gezin, is dat het een mega kindvriendelijk restaurant is. Het restaurant heeft een super fijn (heel groot) terras buiten inclusief speeltuintje en natuurlijk een binnengedeelte waar ook een hele fijne speelruimte is voor de kinderen. Deze ligt afgelegen van het restaurant, dus daar heb je als volwassenen ook geen ‘last’ van.

Pannenkoeken
Het restaurant was van origine een pannenkoekenrestaurant, maar een paar jaartjes geleden is dit concept veranderd naar een familierestaurant. Dat betekent dus dat de pannenkoeken er nog steeds zijn (heel veel verschillende soorten), maar dat er ook genoeg andere lekkere gerechten op de kaart staan. Dus ook als je niet van pannenkoeken houdt, geen stress, er is heel veel keuze! De Pex burger is aanrader 😉

Muntjes
De kinderen krijgen bij hun pannenkoek 3 of 6 muntjes (dat beslis je als je bestelt) en dan kunnen de kids na het eten een leuk klein cadeautje uitzoeken. Een perfecte afsluiter altijd voor de kids. Je kan er ook voor kiezen om je pannenkoek te versieren, is ook leuk voor bijvoorbeeld een kinderfeestje.

Borrelen
Pex is dus ook een ideale plek om gezellig te borrelen. We doen dit vooral ook in de lente en zomer geregeld met z’n viertjes in het weekend. Wij na een wandeling lekker een wijntje drinken en de kindjes heerlijk spelen. Of we spreken af met vrienden in het weekend om gezellig te borrelen.

Overdekt terras
Sinds kort hebben ze dus ook een overdekt terras. Zo fijn! Je zat altijd in de herfst al lekker door de heaters, maar nu door de glazen schermen die op de veranda zijn geplaatst, is het ook met koud weer heerlijk zitten! Heerlijk met een kopje koffie of thee of een heerlijk wijntje. Want ook dat is fijn, ze hebben meerdere wijnen per glas. (en fles ;-))

Kortom, ik denk dat je wel snapt waarom dit restaurant zo geliefd is bij ons! En lekker eten, én een fijne omgeving, én lekkere wijntjes, én kindvriendelijk. Alleen maar pluspunten! Dus zoek je nog een kindvriendelijk, fijn restaurant in Den Haag? Je hebt deze gevonden! Want zeg nou eerlijk… een fijn restaurant wat ook geschikt is voor de kids, is niet heel makkelijk te vinden toch?


We maken regelmatig reviews van plekken waar wij graag komen. Of waar we heel enthousiast over zijn.

Bijvoorbeeld over dit fijne Italiaanse restaurant. Als jij nog tips hebt voor ons, laat het ons weten!

18 gedachten over “Review Restaurant Pex

Voeg uw reactie toe

Plaats een reactie

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑