Valentijnsdag 2009 – Weekendje Texel

Februari 2009
Valentijnsdag viel in dit jaar op een zaterdag, dus ik wilde mijn lief verrassen met een weekendje Texel. Heerlijk er even samen tussen uit. Nou werd hij deze maand ook dertig, dus voor zijn verjaardag had ik hem ook nog een parachutesprong gegeven. Hoe cool is het om samen zo’n sprong te maken!

IMG_3609Parachutespringen
Op zaterdag (Valentijnsdag) maakten we ’s ochtends de parachutesprong. Prachtig was het! We hadden heel helder weer, perfect voor een sprong. We konden hoog in de lucht zo Noord-Holland zien liggen. Ik kan het iedereen (die van een beetje actie houdt) aanraden om ook eens een sprong te maken. Niet dat ik het ooit nog een keer ga doen, want uit een vliegtuig springen is echt té eng en onnatuurlijk. Mijn hele lijf stribbelde tegen. Ik heb geloof ik nog geroepen dat ik niet meer wilde, maar daar werd geen gehoor aan gegeven. Ik zat al aan mijn instructeur vast en die heeft ons gewoon het vliegtuig uit geduwd. De vrije val is heel bizar, het zweven onder de parachute is prachtig en de landing vrij on-charmant. De rust, stilte en het uitzicht tijdens het zweven is fantastisch. Maar ik doe het nooooooooit meer.

Toeval of lot?
Noem het toeval of noem het lot (ik geloof niet in toeval, dus ik zeg lot!), maar Laura en haar man Evert waren dat weekend ook op Texel. Zij gingen ook samen tortelen op Texel om de liefde te vieren. En aangezien wij toch met z’n vieren op het eiland waren, zouden we ’s avonds gezellig uit eten gaan.

Aanzoek
Nou had ik deze verrassing voor Pascal geregeld, maar tegelijkertijd had hij een nog veel grotere verrassing voor mij. Hij heeft me namelijk op Valentijnsdag ten huwelijk gevraagd. We zaten samen op het strand en toen haalde hij een brief uit zijn zak, waarop hij 30 redenen (omdat hij zelf toen bijna 30 werd) had opgeschreven waarom hij van mij houdt. Zo lief! Aan het eind van zijn brief vroeg hij of ik met hem wilde trouwen. Jaaaaaaaaaaaaa! En daar kwam ook nog een prachtige verlovingsring. Wow! Mijn geluk kon niet op.

P1040320Op stap
’s Avonds zouden we al met Laura en Evert uit eten gaan. Zij waren dus de eersten aan wie we het leuke nieuws vertelden. Dat hebben we die avond maar even uitgebreid gevierd. We zijn met de nodige flessen champagne tot in de late uurtjes doorgegaan. Ik zou er heel graag leuke foto’s van het feest bij zetten, maar de meesten zijn niet geschikt. Haha! Ga er maar vanuit dat het heeeeeel gezellig was!

Speciaal
Als ik terugdenk aan dit weekend, krijg ik het weer warm van binnen. Het was in één woord GE-WEL-DIG! Hoe bizar is het dat we per ongeluk tegelijk op hetzelfde eiland zitten en dat we dan zoiets speciaals met elkaar kunnen vieren. Een weekend om nooit te vergeten. Texel zal altijd heel speciaal voor ons blijven….


Heb jij ook een plek op de wereld die altijd heel speciaal voor je zal blijven? Laat het hieronder weten in een reactie. Vinden we leuk!


Heb jij onze column over Valentijnsdag al gelezen? We zijn benieuwd naar jouw mening over deze dag!

Wil jij je lover ook een keer verrassen met iets bijzonders? Klik hier voor een unieke ervaring!

Wil je meer over ons te weten komen? Bekijk onze nieuwste video!

19 gedachten over “Valentijnsdag 2009 – Weekendje Texel

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: