Cadeau voor de opa(’s) en oma(’s) (en voor jezelf!)

Hebben jullie ook van die lieve (schoon)moeders en/of (schoon)vaders die altijd klaarstaan voor de kids? Oppassen op de gekste momenten, een uurtje hier, een uurtje daar. Een nachtje (of 2) logeren omdat wij weer zo nodig op stap moeten of een feestje hebben? De kids ophalen uit school of van de crèche. Brengen en/of halen naar en van de zwemles, voetballes, feestjes etc? Kortom, zijn jullie zo blij met de extra hulp bij jullie thuis? Dan is het misschien eens leuk voor een mooi cadeau.

Oppas
Wij zijn van die bofferds met fantastische hulp voor de kids. Niks is teveel en de opa’s en oma’s springen bij waar ze kunnen. Natuurlijk bedanken we ze genoeg en hoef ik volgens mijn moeder dat niet de hele tijd te zeggen omdat ze er zelf ook mega van genieten, maar toch wil ik af en toe mijn dankbaarheid tonen. Dus regelmatig nemen we ze mee uit eten, een borrel, trakteren we ze op een etentje bij ons thuis of kopen we een mooie bos bloemen of een ander kleinigheidje.

Verrassen
Maar soms wil je iets meer en wil je ze verrassen. En hoe kan dat beter met een super mooie fotoshoot van hun kleinkind(eren). Ik kan je verzekeren, een groter cadeau kan je ze niet geven. Dan dus op zoek naar een leuke fotograaf. Want hoe mooi we zelf ook onze kindjes vastleggen op de lens, het haalt het niet bij een goede fotograaf die de foto’s dan ook nog heel mooi bewerkt zonder dat het nep lijkt.

Gemaakt door Lot Philipsen Photography

Fotograaf
Er zijn verschillende fotografen en je moet je er vooral goed bij voelen (en de kleintjes ook) want dan krijg je de mooiste foto’s. Wij hebben afgelopen zomer een mooie fotoshoot gedaan bij Lot Philipsen Photography. Wij hebben meegedaan aan haar ‘Don’t Grow Up’ fotoshoot en zij heeft in 20 minuten super mooie foto’s gemaakt van onze kinderen op het strand. Haar ‘Don’t Grow Up’ fotoshoot is een leuke manier om kennis te maken met de fotograaf en voor een klein prijsje je kids op de foto te zetten. Het was heel ongedwongen en de kindjes vertrouwden haar en daardoor hebben we oprechte foto’s gekregen. Wij zijn er ontzettend blij mee. En kijk nou zelf, hoe kan je van deze mooie foto’s geen ultiem geluksgevoel krijgen?!

Gemaakt door Lot Philipsen Photography

Vakantie
Nu was de mooiste verrassing nog dat onze beide ouders op vakantie waren en niet wisten dat we deze fotoshoot hadden. We hebben nu tijdens hun vakantie de foto laten uitprinten op poster formaat en opgehangen in hun huis. Wat waren zij verrast toen ze de foto’s zagen hangen toen ze thuis kwamen van vakantie! En wat is nou leuker dan de mensen die jou altijd zo goed helpen te verrassen? Niks toch!


Heb je onze ‘Happiness‘ pagina al gezien? Hier delen wij alles waar wij blij van worden!

Op zoek naar een leuk, origineel cadeautje voor je kind? Kijk hier voor een uniek persoonlijk cadeau!

 

 

19 gedachten over “Cadeau voor de opa(’s) en oma(’s) (en voor jezelf!)

Voeg uw reactie toe

  1. Ontzettend leuk idee om de Opa’s en Oma’s zo te verrassen zeg! Ik heb afgelopen twee jaar voor het nieuwe jaar steeds een kalender gemaakt met foto’s van de kleinkinderen. Ze zijn er steeds superblij mee! Ik ben nu zwanger van onze tweede (komt over een paar weekjes) en wij willen in het voorjaar een fotoshoot doen met ons gezin. Dan ga ik zeker iets laten afdrukken voor de opa’s en oma’s!

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: