Cadeautje voor je kind

Zoek je nog een leuk, origineel cadeau voor je kind? Let dan op, want ik heb eens iets heel leuks voor mijn Thijs gemaakt, wat ik graag met jullie wil delen.

Knuffels
Thijs is dol op zijn knuffels. Hij heeft steeds een andere favoriet. IJsbeer staat altijd op nummer 1 en de nummers 2 en 3 wisselen regelmatig. In de tijd dat ik dit voor hem maakte (hij was toen 3 jaar), waren IJsbeer en Giraffe zijn favoriete knuffeltjes.

Boekje
Ik wilde iets bijzonders voor hem maken, dat werd een persoonlijk leesboekje met IJsbeer en Giraffe in de hoofdrol. Ik ben eerst op papier gaan zetten, wat hij leuke spelletjes vindt om te doen. Dat waren toen verstoppertje, bellen blazen en alles wat ook maar met dieren te maken had. Ik heb rond die activiteiten een verhaaltje geschreven en ben daar foto’s bij gaan maken.

Verhaal
Het verhaal is dat ze samen verstoppertje gingen spelen, maar dat Giraffe zich nergens kon verstoppen. Hij had een veel te lange nek en stak overal bovenuit. Toen zijn ze buiten maar gaan bellen blazen. Dat was leuk! Maar toen de zon achter de wolken verdween en het kouder werd, wilden ze weer naar binnen. Binnen gingen ze eerst wat eten en een dierengeluidenspel doen. Hierbij had ik alle speelgoeddieren in huis verzameld. In het boekje beschreef ik een dierengeluidje en hij moest raden van welk dier op de foto dat geluid kwam. ’s Avonds gingen de knuffeltjes samen in bad, een boekje lezen en lekker slapen.

O, wat hebben we dit boekje vaak gelezen! Hoe leuk is het dat je een leesboekje hebt dat over jouw knuffels gaat en zich afspeelt in jouw huis. En het is ook nog eens een mooie herinnering voor later. Dit boekje gaat natuurlijk nooit weg…

Vakantie
Aangezien IJsbeer ook altijd mee gaat op vakantie, zet ik ‘m dan ook vaak op de foto. In Nieuw Zeeland bijvoorbeeld is hij met de helikopter mee de berg op geweest. Een ijsbeer hoort toch in de sneeuw?! Ooit ga ik nog eens een boekje voor hem maken: “De avonturen van IJsbeer”. Grappig toch?


Heb jij ook wel eens zoiets gemaakt? Of lijkt het je leuk om het te gaan maken? Laat het ons weten in een reactie hieronder. Vinden we leuk!

 


Zoek je nog traktatietips? Wat dacht je van deze makkelijke, lekkere en gezonde versierde eierkoek? Of van deze ‘ijsjes’? Kan zelfs in de winter!

13 gedachten over “Cadeautje voor je kind

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: