Het vriendinnenconcept

Hier waren we op de trouwerij van een van de meisjes afgelopen zomer

Je moet weten: Laura en ik (Marija) zitten in een aantal vriendinnengroepjes. Al in een eerdere blog hebben we het AA-concept uitgelegd, wat trouwens ècht een aanrader is en in elke vriendengroep toegepast kan worden.

Vakanties en leuke uitjes
Nou zitten we dus ook met 6 andere meiden in een andere vriendinnengroep. Deze groep bestaat al heeeeeeeel lang! Toen ik 15 was, nu dus ongeveer 5 jaar geleden 😉 , gingen we al met deze groep op vakantie. We gingen naar Texel met een tent en werden nog door onze ouders gebracht. Haha! Daarna volgden nog vele vakanties met elkaar. Wat een toptijd was dat!
Nu dat we allemaal werken en kinderen hebben lukt dat niet zo goed meer. We gaan dan nog wel één keer per jaar een weekend met z’n allen weg. En we doen (nadat alle vrijgezellendagen geweest waren en we dat er toch wel in wilden houden) een dag met z’n allen iets leuks.


De Bitches
Er was eens een weekend dat we weg waren en daar is de naam voor onze vriendinnengroep ontstaan. Niet dat we nou echt zulke enorme bitches zijn, maar ja…. het is nou eenmaal een naampje die we onszelf toen gegeven hebben en waar we dus niet meer vanaf komen… Ik kom er dus bij deze maar voor uit: wij zijn de Bitches! Er bestaan inmiddels ook Bitches-junior/Bitches-wannabees/Bitches 4 Life, maar daar hebben we het verder niet over 😉

Het bitchconcept
Elke eerste vrijdag van de maand eten we bij één van ons thuis. Zij kookt dan, wat betekent dat je maar eens in de 8 maanden voor het eten hoeft te zorgen en de rest van de tijd kan je lekker aanschuiven. Heerlijk zijn deze avondjes! Zo kunnen we elkaar weer even op de hoogte brengen van wat er allemaal speelt en gebeurd is.
Om elkaar met onze drukke agenda’s toch regelmatig te kunnen blijven zien, hebben we dit al lang geleden bedacht. Zo zien we elkaar toch maandelijks. Er is altijd zóveel te bespreken en te lachen! Ik ga vaak met pijn in mijn buik van het lachen naar huis.

Aanrader!
Dit concept is dus ook echt een aanrader voor elke vriendengroep (die niet meer zo vaak gaan stappen met z’n allen). Zo kun je elkaar toch vaak blijven zien, heb je een avondje gezelligheid, kan je je lachspieren weer even goed trainen en ga je met een goede dosis endorfine (gelukshormoon) naar huis. We hebben al zoveel met elkaar meegemaakt dat we er inmiddels een boek over kunnen schrijven. Maar dat doen we niet hoor, niet bang zijn 😉 We zijn inmiddels 6 trouwerijen en 18 (bijna 19) bitch kindjes verder, dus je kan je voorstellen dat het wat drukker is. Maar gelukkig hebben we dus de maandelijkse etentjes.

Heb jij ook iets leuks bedacht om jouw vriendinnen vaker te kunnen zien? Laat het ons weten. Vinden we leuk!


Lees hier meer over ons AA concept.  Ook echt een aanrader. Of heb je als gelezen welke Oud & Nieuw traditie wij hebben?

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: