Hoe volg jij ons?

We zijn nu ruim 3 maanden in de lucht met onze website en het is zo leuk dat jullie ons allemaal volgen! We doen iets wat we leuk vinden en blijkbaar vinden jullie het ook leuk. Hoe tof is dat! We worden altijd heel erg blij van jullie reacties op onze social of op de website of via de mail. Nu zijn wij erg benieuwd hoe je ons eigenlijk volgt. Volg je ons via Instagram? Via Facebook? Via YouTube? Of volg je ons op de website? Dat laatste zal ik even uitleggen, want dat weten veel mensen niet denk ik.

Klik rechtsonder op ‘Volg’

Volgen
Als je op de website www.fitfunfab.nl komt, zie je rechtsonder staan ‘Volg’. Als je daarop klikt kan je je e-mailadres invullen en je aanmelden. Vervolgens krijg je een e-mail waarin je op een link klikt om te bevestigen dat je ons volgt en zo mis je nooit meer een bericht van ons! Hoe leuk is dat! Alles is natuurlijk helemaal gratis en veilig.

Vul je e-mailadres in
Check je e-mail en bevestig dat je ons volgt met de link die daarin staat

 

 

 

 

 

Facebook en Instagram
Waarom ook volgen op de website als ik jullie al op Facebook en/of Instagram volg? Het is zo dat de berichten die wij plaatsen op Facebook en Instagram lang niet iedereen bereiken. Dat heeft te maken met een algoritme dat zij gebruiken (zal ik je verder niet mee vermoeien), maar dit omzeil je dus door onze website te volgen! Natuurlijk vinden we het nog steeds leuk als je ons volgt op Facebook en Instagram en als je je abonneert op YouTube, want dat kanaal willen we in 2018 ook echt gaan opstarten.

Blij
Wij zijn al heel blij dat jullie al zoveel onze blog volgen, dus daar willen we jullie ook voor bedanken! We krijgen regelmatig ideeën van jullie of mensen die een gastblog willen schrijven. Blijf je ideeën/vragen/opmerkingen met ons delen, wat vinden we echt heel leuk! We proberen ook iedereen te antwoorden, want we vinden de interactie heel fijn!

Tips
Dus heb je nog tips? Laat het ons weten via social of via de e-mail contact@fitfunfab.nl. We hopen jullie snel te horen!

Liefs
Laura & Marija


We proberen regelmatig gastblogs te plaatsen van vrouwen (of mannen, binnenkort de eerste man!) met een inspirerend verhaal waar we allemaal wat aan hebben. Check hier bijvoorbeeld de blog van Ilse over haar bekkenprobleem na de bevalling. Of de blog van Krijna over haar coachingspraktijk. Of de blog van Evelien over het gedeeltelijk alleen opvoeden van hun dochter omdat haar man veel van huis is. 

Zondag komt er een nieuwe gastblog online van Tessa die vertelt over het inhuren van een slaapcoach, dus stay tuned!

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: