3 x Top 3 blogs en vlogs

Het is weer woensdag en nog steeds december, dus ik heb weer een lijstje voor je! Dit keer komen mijn favorieten naar voren op het gebied van blogs en vlogs! Aangezien we nu ons eigen blog en vlog kanaal hebben, leek het me wel leuk om te delen wat wij nou nog meer interessant vinden. Ik zal het onderverdelen in een paar categorieën:

Lifestyle
1. Het kanaal wat hier zeker niet mag ontbreken is het kanaal van De Huismuts. Vooral haar vlogs zijn echt heerlijk om te zien.  De Huismuts is het kanaal van Rachel van Sas en samen met haar man Willem en dochtertje Pip vlogt ze over ‘het echte’ leven in Amsterdam.
2. Een ander lifestyle maar mommy gerelateerd kanaal is Kelly Caresse. Ook zij heeft een eigen YouTube kanaal waarin zij het leven als jonge moeder van 3 meisjes vlogt.
3. De meiden van 2WMN vinden we ook leuk om te volgen. Allebei inmiddels moeder en geven het leven weer zoals het is. Niet alleen maar mooie plaatjes of mooie verhalen, maar ze reiken ook taboe onderwerpen aan. En vertellen dan hoe het is vanuit hun eigen ervaring.

Food
1. Mijn favo food blog om te volgen is toch echt nog steeds Chicks Love Food. Toen de meiden jaren geleden begonnen was ik al fan en eigenlijk is dat niet veranderd. Het is alleen maar leuker geworden omdat ze nu ook allebei kindjes hebben en hierover ook artikelen zijn gaan schrijven.
2. De recepten ideeënbus online voor mij is die van uit Paulines Keuken. Hier staan zo ontzettend veel recepten op, dat je altijd wel iets kan vinden wat je lekker vindt of wat je nodig hebt!
3. Het derde foodblog die ik al vanaf het begin volg is Mind Your Feed. Hier staan fijne, makkelijke recepten op zonder al teveel poespas. Maar alles net even anders dan ‘gewoon’ en daar hou ik heel erg van!

Overig
1. Een kanaal wat wij heel leuk vinden om te volgen is het kanaal van Annic van Wonderen. Zij heeft een eigen website www.annicvw.com en een eigen YouTube kanaal waarin ze haar leven vlogt als business women, maar ze nu ook de kijkers meeneemt in haar zwangerschap en de weg naar haar zwangerschap toe. Een ontzettend lief en oprecht persoon!
2. Je kent haar misschien nog wel van ‘vroeger’ van tv of musical, maar Yvonne Coldeweijer heeft een een YouTube kanaal Life Of Yvonne waarin ze video’s en vlogs maakt. Ze ziet er altijd te gek uit en is heel humoristisch, echt leuk om te volgen!
3. Ik heb 2 overige die eigenlijk thuis horen in Lifestyle / mommy, maar die was al vol 😉 Maar de twee die ook niet mogen ontbreken zijn Alboe.nl en EliseJoanne.nl. De eerst wordt gerund door Kim Jacobs en vlogt ook over haar leven met dochtertje Mila en Ilonka Smits die haar zwangerschap vlogt. De tweede wordt gerund door, je raadt het al, Elise die haar leven filmt met zoontje Fos en nu haar tweede zwangerschap in beeld brengt.

Dit is een kleine greep uit de kanalen die wij volgen en waarvan wij denken dat jij ze misschien ook leuk vindt. 3 keer een top 3 dus vandaag!

Wat is jouw favoriete blogger / vlogger?


We hebben nu meer lijstjes in december. Hierbij een top 5 van hele lekkere recepten en een top 5 van leuke uitjes!

Volg je ons al op Instagram en Facebook? Vinden we heel leuk!

Heb je ons YouTube kanaal al gevonden? Abonneer je daar om niks van ons te missen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: