High wine

Afgelopen zaterdag was het zover, mijn verrassingsuitje voor Marija! Marija was in oktober jarig en ik had haar een uitje cadeau gegeven. Iets leuks om samen te doen, dat vind ik zelf ook altijd de leukste cadeaus. Van spullen word je niet gelukkig, van ervaringen wel!

Nu is het ook nog zo dat wij dit jaar 30 (!) jaar vriendinnen zijn! Niet normaal toch! Voor het geval je nu denkt dat we heel oud zijn… we waren 7 toen we vriendinnen werden. 😉 Lees hier meer over onze vriendschap.

En dus gingen we lekker op pad samen. In de stad (Den Haag) waar we allebei zijn opgegroeid. We hebben lekker even door de stad geslenterd en gingen toen naar binnen bij Het Heden op het Noordeinde. Ik had daar gereserveerd voor een overheerlijke High Wine. Ik wist dat de High Wine hier heel goed was en je dit kan beschouwen als avondeten omdat je voldoende hapjes krijgt en dat was nou net de bedoeling.


En ik kan echt zeggen, het was super lekker! We hebben 5 heerlijke glazen wijn gekregen met bijpassende hapjes. De wijnen gingen ook van licht naar zwaarder en de laatste wijn was een wat zoetige wijn die paste bij het lekkere dessert.

Het menu was een echt herfstmenu. Onder andere hebben we genoten van een heerlijk zoete aardappel koekje, vijgen met kaas en paddenstoelen, vis en een heerlijk stukje vlees met een gepoft aardappeltje. Het toetje bestond uit een crumble met ijsbolletje met munt smaak. Het menu wisselt mee met het seizoen.

Er werd steeds verteld waarom de wijn die we dronken bij het gerecht paste. Het is zo fijn als je wijn en het eten aan elkaar is aangepast, het is allebei nog lekkerder dan!

Na de high wine (trek er ongeveer 3 uurtjes voor uit) gingen we naar Diligentia waar we een voorstelling hadden van Katinka Polderman. We hebben echt gelachen (wijntjes hielpen mee natuurlijk 😉), het was echt een hele leuke voorstelling!

Vervolgens gingen we nog even naar de grote markt en hebben we lekker buiten gezeten en nog even wat gedronken en na gekletst. Kortom, het was een super leuke avond!

Wil je iemand een keer verrassen met een cadeau en is die persoon een wijn liefhebber, dan is dit echt een aanrader.

Hou jij van wijn? Zo ja, waar drink jij de lekkerste wijn? Wij zijn benieuwd!


Lees hier onze review over het lekkerste Italiaanse restaurant van Den Haag

 

 

 

Een gedachte over “High wine

Voeg uw reactie toe

  1. Dit zijn de leukste cadeaus lekker ergens eten en een goede wijn.en dan naar een leuke voorstelling. Heerlijk meiden op na de volgende 30 jaar. Dit soort vriendschappen gaan nooit verloren.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: