Hoe het begon – deel 3 (slot)

En we zijn weer een paar werken verder. Er staat een website, er staan veel artikelen in concept, er zijn nog meer ideeën gekomen en het lijkt er nu toch echt op dat we het gaan doorzetten en dat over een tijdje iedereen (nou ja, onze vrienden en familie dan) Fit Fun Fab kent. We hebben het nu aan een handjevol mensen verteld en de reacties zijn positief. Een aantal vriendinnen wil ons helpen, geven zelf ideeën en zijn echt enthousiast. Dat vind ik zo leuk!

Het is natuurlijk iets waar Marija en ik al een tijdje mee bezig zijn en we vinden het heel spannend om aan mensen ons idee te vertellen, maar als we dan deze reacties krijgen… geweldig!

We zijn inmiddels allebei op vakantie geweest en er nog eens een keer goed over nagedacht. Even alles op een rijtje zetten, vinden we het echt nog steeds zo leuk, etc. Terug van vakantie zijn we bij elkaar gaan zitten en hebben we een doel gesteld. 1 oktober gaat de site live! Daarvoor zullen we mensen persoonlijk inlichten en onze familie, vrienden en bekenden een e-mail sturen met ons idee.

We hebben nu nog 5 a 6 weken om alles klaar te krijgen en de puntjes op de i te zetten. Maar we gaan het doen en alleen daar al om zijn we trots. Het blijft niet bij een idee, maar we gaan het idee echt uitvoeren. Hoe spannend, maar hoe FABULOUS!

 


Leuk dat je onze serie volgt! Heb je nog tips, ideeën of aanvullingen? Laat het ons gerust weten via de e-mail. contact@fitfunfab.nl.

Lees ook de eerste delen van deze serie:
Deel 1 – Hoe het begon
Deel 2 – Hoe het begon

2 gedachten over “Hoe het begon – deel 3 (slot)

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: