Hoe het begon – deel 2

Na de eerste meeting hebben we voorzichtig wat kladjes gemaakt wat wij leuk vinden om te lezen. Dus wat volgen wij en vinden we interessant en nog belangrijker, waar krijgen wij energie van? En dat is best veel merken we. Ook wel een eyeopener. Meeting 2 was een feit en het kreeg alweer wat meer vorm. We hebben besloten om het maar gewoon te gaan doen en vooral niet teveel erover te praten. We begonnen met het schrijven van artikelen en van onderwerpen waarover we willen schrijven en hebben wat nieuwe dates met elkaar gemaakt waarop we weer verder gaan brainstormen. We sturen de eerste artikelen naar elkaar toe en we worden nog enthousiaster. Wat leuk en spannend is dit!

We hebben een actielijst gemaakt en we kijken hoe ver we komen met het schrijven van content voor deze website.

Na een paar weken hebben we echt de smaak te pakken! We hebben elkaar alweer een paar keer gezien en zijn er echt van overtuigd dat we dit gaan doorzetten. We gaan een weekend weg met de AA meisjes (nee, geen anonieme alcoholisten. We maken hier nog een apart artikel over) en praten er voor het eerst met anderen over. Ze vinden het heel leuk om te horen en zeggen dat we ervoor moeten gaan. Ze willen wel af en toe gastblogs schrijven, hoe leuk!

En dan maken we onze eerste vlog. Wat onnatuurlijk voelt dit en vreemd en raar. Het zijn maar een paar minuten, maar wat hebben we gelachen. Het gaat Marija wat natuurlijker af dan mij, waarschijnlijk omdat zij ook voor de klas staat en gewend is om in het openbaar te praten.

Snel na het weekend, waar we nog meer energie hebben gekregen om dit op te pakken, zijn we bij elkaar gaan zitten voor het echte werk. Domein registreren, website opmaken, artikelen live zetten, email regelen. Dit klinkt nu allemaal zoveel makkelijker dan het was, maar wel leuk! Iedere keer als er iets gelukt was, waren we heel trots!

 

Het begint nu wel echt vorm te krijgen….. Gaan we echt live? Laten we het hopen anders lezen jullie dit nooit. En zo ja, wanneer zullen we live gaan? We hopen ergens na de vakantie. To be continued…

 


Klik hier voor deel 1 van de serie ‘Hoe het begon’ 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: