Column 1 – spannend

Lieve Marija,

Dit is mijn eerste column aan jou. Ik vind het best wel spannend allemaal. Een eigen website. Zou het ons gaan lukken. Ik zit met zoveel scenario’s in mijn hoofd die kunnen gebeuren. Laat ik er 1 schetsen. De meest extreme denk ik, maar dat is leuk voor de lezers.

1 oktober lanceren we onze website en online wordt dit met heel veel gejuich beantwoord. Onze mailboxen stromen vol en overal waar we komen worden we geïnterviewd. Mensen willen foto’s nemen van ons en willen handtekeningen. Dit is waarop iedereen zat te wachten. Een platform waarop mensen terecht kunnen zoals jij en ik en waardoor wij de wereld een stukje leuker en feestelijk maken. ’s Avonds staan er allemaal cameraploegen ons op te wachten en zien we alleen flitsen van de vele fotografen. Alle kranten willen een quote van ons en alle grote merken willen met ons samenwerken.

Morgen kunnen we naar Ibiza, volgende week naar Curaçao, over een maand naar Amerika en in de kerstvakantie naar euro Disney. We worden geleefd, gaan van afspraak naar afspraak en we vergeten hoe onze kinderen en mannen eruit zien. We hebben succes, veel succes.

Tot het moment komt dat we instorten. We kunnen niet meer. We zijn op en heel verdrietig. Verdrietig omdat we al maanden onze gezinnen niet meer hebben gezien. We geen quality time met ons gezin hebben gehad. Geen quality time met vrienden en familie hebben gehad en we ons al helemaal niet meer kunnen heugen wanneer we een gezellige avond met vrienden hebben gehad waar de wijntjes heerlijk vloeien en waar we de volgende dag altijd met een heel gelukkig gevoel op terugkijken. We trekken de stekker eruit en stoppen direct waar we mee bezig waren.

En dan word ik wakker uit een nachtmerrie van dit scenario. Want natuurlijk klonk het eerste gedeelte heel erg leuk (en heel erg onrealistisch), maar door dit scenario wordt me onze hoofddoelstelling weer heel duidelijk. We willen proberen mensen een goed gevoel te geven en leuke artikelen te schrijven omdat we hier energie van krijgen en we het waardevol vinden om samen iets op te zetten. We doen dit voor onszelf en gaan er iets moois van maken!
Heb jij ook al dit soort scenario’s gehad?


Lieve Laura,

Dit is míjn eerste column aan jou. Ik moet zeggen dat ik het ook best spannend vind hoor. En dat is nog zacht uitgedrukt. Social media en columns schrijven zitten niet echt in mijn comfort zone. Ik heb niet voor niks 2,5 jaar geleden Facebook vaarwel gezegd. Ik zat toen niet zo lekker in mijn vel en wilde rust in mijn hoofd. Alle impulsen van buitenaf waar ik onrustig van werd heb ik geëlimineerd. Ik moet zeggen dat dat heel goed gewerkt heeft! Intussen gaat het weer een stuk beter met me en heb ik voorzichtig een Instagram account aangemaakt. Ik voel me er enorm hip bij. Ik heb ook weer iets van social media.

Om nog even terug te komen op de comfort zone; ik ben er zo nu en dan graag buiten. Ik hou van spontane acties en spannende activiteiten die ik normaal gesproken nooooooooit zou doen. Toch doe ik het dan en dat geeft me een enorme kick! En dat is nu precies wat ik nú beleef. Whaaa! Ik ga samen met jou een website / blog maken om onze ervaringen, tips en tricks te delen met anderen van onze leeftijd. Supergaaf!

Natuurlijk zijn er al scenario’s door mijn hoofd gegaan. Alleen maar rooskleurige, kan ik je vertellen. Ik ben nogal positief ingesteld en zie daardoor vaak de negatieve kanten niet. Daar heb ik gelukkig anderen voor. Zij zetten mij altijd weer met beide benen op de grond als ik weer eens een GEWELDIG idee heb. Pascal (mijn man) is zo iemand. Maar toen ik ons fantastische plan had voorgesteld aan hem, kwam er niet één beer! Hij is zowaar enthousiast! Dat maakt mij natuurlijk nóg enthousiaster.

Met kriebels in mijn buik duiken we dit avontuur in. Ik heb er zin in!

 

 

43 gedachten over “Column 1 – spannend

Voeg uw reactie toe

  1. Marija ik kan me jou enthousiasme nog goed herinneren toen de opzet van de site klaar was. Nu heb ik de tijd genomen om er eens goed voor te gaan zitten. Zelfs voor mij leest het heerlijk weg 😉 . Ik ben nieuwsgierig naar meer. Heel veel fun and sadisfaction voor jullie allebei! Hug Annet

    Geliked door 1 persoon

  2. Lieve laura en Marija,

    Wat leuk dat jullie dit gezamelijk gaan doen. Ik blijf jullie lekker volgen en ben heel benieuwd. Het gaat julliie lukken. Veel lezier samen.
    Marion

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: