Review Suiderstrand

Op een heerlijke zomeravond gingen we eens lekker uit eten op het strand om weer te praten over FFF, maar ook om weer even samen te kletsen. We hebben besloten om hier gelijk een review van te maken, het kan weer een tip zijn voor onze lezers. We wilden weer eens een keer naar een voor ons ‘nieuwe’ strandtent en besloten naar Suiderstrand te gaan. Suiderstrand is van dezelfde eigenaar als Habana, die is ons wel bekend.

Suiderstrand zit op Kijkduin aan strandslag 2A. Het zit ter hoogte van restaurant De Haagsche Beek dus als je met de auto bent, kun je daar je auto parkeren, maar ben je de fiets, dan kan je fietsen door de duinen tot aan de strandtent. Dit laatste hebben wij gedaan, want hé, een lekker flesje wijn hoort erbij. Althans, bij ons dan.

De eerste indruk van Suiderstrand was gelijk goed. Een hele relaxte strandtent in 1 oogopslag zonder dat het gelijk heel hip is. Veel kleuren, beetje Ibiza achtig doet het aan en de sfeer voelt goed aan.

We gingen zitten aan de hoge tafels om daar eerst lekker een wijntje te drinken en vroegen gelijk wat brood erbij. Marija had honger en voor degene die Marija een beetje kennen, dan moet er gegeten worden, dat is voor iedereen beter 😊

Het personeel was vriendelijk en het drinken kwam als snel. Het broodje duurde wat langer, maar we kregen er een heerlijk warm broodjes voor terug met aioli en humus.

Na een uurtje zijn we naar een ander tafeltje gegaan en hebben we de kaart bekeken. We zagen al hele goed uitziende hamburgers voorbij komen en zagen op de kaart heerlijke gerechten staan. We gingen zelf allebei voor een salade. Marija met geitenkaas en ik met kort gegrilde tonijn en we namen er een bakje Vlaamse frieten bij met mayo. Dit bleek voor ons allebei een goede keuze, het was heerlijk. Tussendoor dronken we nog steeds wijn en wat water erbij.

salade geitenkaas
superlekkere frietjes
salade met gegrilde tonijn

 

We hebben geen toetje genomen, dus daar kunnen we helaas niks over zeggen. We hebben heerlijk buiten gezeten op het terras en naar de zonsondergang gekeken. Wat is het heerlijk dat die zon zo laat onder gaat.  Het was een ideale zomeravond.

We geven deze strandtent bij elkaar een 8. Eten was goed, bediening aardig, sfeer was relaxed en de wijn was lekker.

20170614_203537
Genieten met een wijntje in de zon; dat doen wij het liefst.

We zijn zonder kids geweest, dus kan niet echt beoordelen hoe dat is, maar we hebben gezien dat er een klein kinderspeeltoestel staat in het zand dus die zullen zich ook wel vermaken. Wij vinden Suiderstrand in ieder geval een aanrader. Dus schrijf deze maar in je agenda voor volgende zomer

 

2 gedachten over “Review Suiderstrand

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: